powinieneś pomyśleć o dokładkach z tyłu i z przodu. Z tyłu ori, a z przodu taka z Laguny 1. Moim zdaniem dużo lepiej by wyglądała. Na wielki plus mój ulubiony kolor prelude
powinieneś pomyśleć o dokładkach z tyłu i z przodu. Z tyłu ori, a z przodu taka z Laguny 1. Moim zdaniem dużo lepiej by wyglądała. Na wielki plus mój ulubiony kolor prelude
Kolor owszem, jedyny słuszny . Dokładka tył ori, jak najbardziej... ale dokładka przód z Laguny, to jest delikatnie mówiąc nieporozumienie... Ja wiem, że może za krótko tu jestem, żeby wygłaszać takie sądy, bo jak starzy wyjadacze montowali dokładki z Laguny, to ja jeździłem jeszcze na deskorolce ale... NIE, dokładka z Laguny nie jest dobrym pomysłem, ori bije ją na głowę. Może to i kiedyś było fajne... ale w dzisiejszych "restrykcyjnych" czasach, gdzie granica między wieś-tunem a zajebistością jest bardzo cienka, to te wlociki w przedniej dokładce zderzaka z Laguny, w kwadratowej Preludzie wyglądają nieco komicznie... no dobra, pomijając tę całą teorię spiskową, to mi ta dokładka zwyczajnie nie leży...
Kolor owszem, jedyny słuszny . Dokładka tył ori, jak najbardziej... ale dokładka przód z Laguny, to jest delikatnie mówiąc nieporozumienie... Ja wiem, że może za krótko tu jestem, żeby wygłaszać takie sądy, bo jak starzy wyjadacze montowali dokładki z Laguny, to ja jeździłem jeszcze na deskorolce ale... NIE, dokładka z Laguny nie jest dobrym pomysłem, ori bije ją na głowę. Może to i kiedyś było fajne... ale w dzisiejszych "restrykcyjnych" czasach, gdzie granica między wieś-tunem a zajebistością jest bardzo cienka, to te wlociki w przedniej dokładce zderzaka z Laguny, w kwadratowej Preludzie wyglądają nieco komicznie... no dobra, pomijając tę całą teorię spiskową, to mi ta dokładka zwyczajnie nie leży...
oem to oem
no dobra, to załóż tę tylną ori i obniż to auto -30mm będzie naprawdę dobrze
W końcu pierwsze jazdy w 2018 za mną. Pralka przezimowała w garażu, w styczniu oddałem gaźnik do regeneracji. Trochę to wszystko trwało, zdecydowanie za długo, ale w końcu auto chodzi idealnie, a i spalanie jest mniejsze. W międzyczasie zdrapałem plastidipa z kół. Biały mat na felgach dalej mi się podoba, ale na tym samochodzie jest to chyba niekorzystne. Aktualnie prezentuje się tak jak na zdjęciu i tak już chyba pozostanie. Dokładka na tył dalej w poszukiwaniu. Dylemat z obniżaniem Hondy dalej aktualny, wciąż się waham.
Ja też mam niebieską... mam dokładkę a auto właśnie się obniża m.in..
Jak będzie gotowe, to wrzucę Ci fotę dla porównania.
Jeśli chodzi o wizualną stronę Twojego auta, to ja na Twoim miejscu przede wszystkim zastanowił bym się nad zmianą lusterek na elektryczne z 16v, raz że wygoda, dwa auto na prawdę zyska na wyglądzie.
Ja na pewno wyrzucił bym, te ledy i ten napis z przedniej szyby... ale to już jest kwestia gustu i indywidualnego podejścia.
Mamy koniec sezonu, to czas na parę nowych fotek. Czy coś się zmieniło? Nie za bardzo, LEDy wreszcie wyjechały, a Honda stała na targach Retro Motor Show w Poznaniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości