Mamy na forum prelę 4WD. To wg mnie lepszy projekt. Żeby zrobić 4WD to najlepiej wsadzić silnik i skrzynię z innego auta. A to niestety niewykonalne ze względu na brak miejsca na wzdłużnie umieszczony silnik ze skrzynią. Z 10 lat temu ktoś już przymierzał się do takiego projektu ale niczego nie mógł podpasować.
Na zachodzie powstaje aktualnie III gen 4wd, też na podzespołach z CRV i z tego co wiem pewna osoba planuje dodać do swojej oferty kit do przerobienia Preli na 4wd w niedługim czasie.
23 gru 2018, 16:47
Harry
Aktywny Zlotowicz
Dołączył(a): 10 lis 2012, 18:07 Posty: 631 Lokalizacja: Koczargi Stare
Auto:: PRELUDE! BMW
silnik: B20A1
Mamy na forum prelę 4WD. To wg mnie lepszy projekt. Żeby zrobić 4WD to najlepiej wsadzić silnik i skrzynię z innego auta. A to niestety niewykonalne ze względu na brak miejsca na wzdłużnie umieszczony silnik ze skrzynią. Z 10 lat temu ktoś już przymierzał się do takiego projektu ale niczego nie mógł podpasować.
masz na myśli chyba ..4.. (czwórkę), chyba taki nick miał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość