Jest to jakiś rzadki dodatek czy połowa aut to ma? Ja akurat zdemontowałem u siebie, bo będzie mi wygodniej dla dzieci z tyłu wchodzić i zastanawiam się jak to wycenić gdybym chciał sprzedać. Dzieki z góry za wszelkie podpowiedzi. pozdr.
A zrób licytację. Ze 200 zł dostaniesz lekko. Ja swój zdemontowałem bo własnie wchodząc do tyłu ktoś na niego nacisnął i połamał. Mimo upływu 8 lat nadal go nie posklejałem i nie zamontowałem spowrotem. I nie zamierzam. Jest przydatny na długie trasy a ja jeżdżę tylko krótkie odcinki często machając lewarkiem zmiany biegów. A co do pierwszego pytania. Widziałem wiele prelek a podłokietnik chyba tylko ze 3 razy.
Dzieki za odpowiedź. Z racji tego, że w już pojawiło się kilka propozycji kupna, to w niedziele porobię zdjęcia i wystawię poprostu na aukcji, tak będzie chyba najlepiej. A uzyskane fundusze przeznacze na inne potrzebne rzeczy do auta pozdr.
Ej, ale to tylko ja wtedy ponosze ryzyko W międzyczasie wyskoczylo mi gdzieś jeszcze ogloszenie z US z cena 3 krotnie wyższą, dostałem 3 propozycje w ciagu kilku godzin na te min. 200zł, więc chyba rozsądnie i uczciwie wystawiłem.
O to chodzi. Każdy widzi 200 to chce dać 200. Jak jest licytacja od 1 zł to sky is the limit, oczywiście jeśli kogoś poniesie Czy akurat podłokietnik do 3g to taki rarytas, że dużo więcej byś dostał to nie wiem, ale emocje miałbyś bezcenne zwłaszcza ostatnie minuty 200 to uczciwa cena.
nie widzę tylnej blaszki mocującej, jeśli jej nie ma to podłokietnik niewiele warty... EDIT doczytałem opis aukcji, blaszka jest także tylko na zdjęciach elementu brak
No szczerze nie spodziewałem sie, ale dzieki temu pieniadze te wyląduja w aucie w innej postaci i mam nadzieje, ze wiosna/lato będe mógł ją już wyjechać. A co do samej wartosci Preludek, uwazam ze jest zanizona w stosunku do aut niemieckich z tamtego okresu, pewnie gdyby miala naped na tyl to cena oscylowalaby w granicach ae86 czy 200sx, a moze i tamte auta by kosztowały wtedy mniej. Teraz mamy wysyp drifterów
No szczerze nie spodziewałem sie, ale dzieki temu pieniadze te wyląduja w aucie w innej postaci i mam nadzieje, ze wiosna/lato będe mógł ją już wyjechać. A co do samej wartosci Preludek, uwazam ze jest zanizona w stosunku do aut niemieckich z tamtego okresu, pewnie gdyby miala naped na tyl to cena oscylowalaby w granicach ae86 czy 200sx, a moze i tamte auta by kosztowały wtedy mniej. Teraz mamy wysyp drifterów
Gdyby Prelude była RWD to raczej mało kto by taką teraz jeździł, stanowiłaby świetną konkurencję dla 200sx i cenowo nie byłaby tak przystępna.
Na wielu anglojęzycznych filmikach i forach można poczytać, że każdy domaga(ł) się tylnego napędu w pralkach. Ktoś nawet skusił się o taką przeróbkę.
A tutaj, co prawda czwórka, ale zrobiona w Polsce, na bazie Omegi A.
20 gru 2018, 22:39
Black500
Dołączył(a): 11 mar 2014, 16:58 Posty: 221 Lokalizacja: Warszawa
Auto:: BA4
silnik: B20A9
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości