ja wsadziłem 1cal z civica 1.6 99r. mocowania identyczne, wydaje mi się że z 4g tez podchodzi bo na oko jest identyczny montaż. Pamiętaj tylko żeby zakupić redukcję M10/M8, bo w 4g jeden z przewodów ma większe wejście
15 paź 2013, 9:12
Piter
Administrator
Dołączył(a): 01 maja 2012, 16:03 Posty: 708 Lokalizacja: Warschau, die Hauptstadt
Auto:: CG4
silnik: F20B7 w/AT
na razie niestety nie mogę tego stwierdzić bo napotkałem na problemy z ukł hamulcowym i wóz jest u fachowca. Poza tym nie będę mógł obiektywnie ocenić ponieważ mam dodane po 3 tłoczki z każdej strony z przodu. dodając coś od siebie to wydaje mi się ze serwo będzie pracować tak samo. wg mnie największy wpływ na pracę serwa będzie miało podciśnienie z kol.ssącego... inne na pewno występuje w b16 a inne w b20 a jeszcze inne u mnie w h22 z powiększonym ssakiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości