Przejrzałem manuala i montaż 4WS i nie wydaje to się sprawą skomplikowaną. Nie mam niestety możliwości żeby sam to zrobić ale chyba każdy w miarę ogarnięty mechanik powinien sobie z tym bez trudu poradzić. Ile zajęła Wam czasu instalacja? Czy są jakieś "trudne momenty"??
"trudne momenty" masz gdy musisz rozebrac stare zawieszenie. jesli nie bylo nigdy ruszane to kup wczesniej tuleje gumowo metalowe wahaczy tylnych oraz jest duze prawdopodobienstwo ze wymienisz dolne sworznie i ktoras koncowke drązka kierowniczego mnie instalacja zajela ok 6godzin oczywiscie z podnosnikiem
Czy spotkaliście się z sytuacją, żeby zepsuł się tylny magiel?? Niedawno kupiłem i mechanik stwierdził, że jest uszkodzony w nim mechanizm różnicowy. Czy da się to naprawić?? Nawet nie wiem gdzie z tym iść, chyba do specjalisty od skrzyń biegów...
Niedawno kupiłem i mechanik stwierdził, że jest uszkodzony w nim mechanizm różnicowy.
Zmień mechanika.
Pewnie pomyślał, że to tylny dyferencjał jest wał, kręci się, a półośki zamiast kręcić, wysuwają się na przemian Zepsute jak nic Możesz go edukować, ale bezpieczniej będzie jak zmienisz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości