Forum użytkowników Hondy Prelude 3 Generacji

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Pytanie o Podejście wiązki opisu czegokolwiek 
Autor Wiadomość

Auto:: Prelka EX
silnik: B20A3
Witam od tygodnia posiadam prelke b20a3 ex rok 91 i dzień po kupnie okazało sie we własciciel zataił ze wiązka ma pourywabe kable np alrenator czujniki z gaziorów i oleju ;/ po przejechaniu 300 km doszło do pozuzowania tych kabli i zrobiło sie zwarcie . na podstawie manuala nie potrafie sobie poradzic z połozeniem całkiem nowej wiązki wiec chciał bym zapytac czy podejdzie mi inna wiązka z innej hondy lub czy ktos ma tyaką bo zostały mi wisieć gołe kable i nie wiem do czego mam sie podpiąc . wiem ze niekturzy na podstawie manuala potrafia położyc nowe okablowanie (ja niestety nie ) siedze juz kolejna dobe w garazu i nie umiem z tego wyskoczyc proszę o pomoc bo chcę ratowac tą paskude :)

Ostatnio edytowano 17 sie 2014, 14:10 przez Grześ, łącznie edytowano 1 raz

16 sie 2014, 23:16

Auto:: Prelude EX
silnik: B20A5
masz kolego nie lada problem, myślę, że bez nowej (używanej) wiązki się nie obejdzie, ciężko doradzać na odległość, nie wiem czy ktoś z forum jest w stanie Ci pomóc, do Opola mam niedaleko, ale sam posiadam inny silnik, na pewno musisz zacząć od znalezienia wiązki, wtedy będzie dużo łatwiej wszystko poskładać

17 sie 2014, 11:37

Auto:: Prelka EX
silnik: B20A3
ma bardzo mało czasu poniewaz autem podrużuje nażeczona do pracy i musze je do jutra zrobic :( tylko opis kostki okrągłej opis czasnej i opis białej one razem są koło fuse boxa . wiem ze to jest kilka waszych minut ale naprawde potrzebuje pomocy z tymi holernymi kablami . albo tylko powiedzcie co podpiąc niezbedne zeby przejechała do pracy i na zat . a ja bede szukał dalej

17 sie 2014, 13:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]