Czy wie ktos gdzie moge dostac pierscienie do b20a3? W mojej okolicy w sklepach rozkladaja rece. Na jarusnet.pl czas oczekiwania ok 5 tygodni. Znalazlem cos takiego http://jdmshop.eu/pierscienie-NPR/piers ... R-SWH30373 Czy beda pasowac? Przegladalem manual ale nie znalazlem ile powinny miec grubosci poszczegolne pierscienie.
06 mar 2018, 21:37
Harry
Aktywny Zlotowicz
Dołączył(a): 10 lis 2012, 18:07 Posty: 631 Lokalizacja: Koczargi Stare
Auto:: PRELUDE! BMW
silnik: B20A1
Na czesciauto24.pl pojawily sie wczoraj z "Japanparts" - sprawdzili po numerze vin i jednak nie pasuja. W tlokianek.pl sa dostepne z "Grant" W cermotor sa dostepne z "SM" (wg sprzedawcy niby ta sama fabryka co npr) Znalazlem grubosci pierscieni, ktore potwierdzaja sie w kilku roznych zrodlach 1.2/1.5/2.8 sr. tloka 81mm (jezeli sie myle, prosze mnie poprawic)
Czy ktos przerabial juz na wlasnej skorze te firmy? ktora bedzie najlepszym wyborem?
dzwoń tam, będą mieli na pewno tam są prawdziwi mechanicy a nie wymieniacze sklep istnieje chyba ze 30 lat Do mojej b20a3 dobrali pierścionki w 3 minuty a po 2 dniach byly do odbioru
_________________ Biała Honda, właśnie ją mam, biała Honda, szybsza niż wygląda !!
plewis dziekuje za propozycje ale nie:) reanimuje swojego gaznikowca;)
Przemyśl raz jeszcze ,mam z padnięta panewka ,podmieniasz bebechy ,czapkę z A5 i masz fajnego moda w postaci przyrostu mocy ,oddam za nie duże pieniądze .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości