Forum użytkowników Hondy Prelude 3 Generacji

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 349 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Następna strona
Trójeczka by Macieq 
Autor Wiadomość

Auto:: ba4
silnik: b20a4
Na poprzedniej feli bylo wasko a terez jest stance ! Jest o niebo lepiej !! A jakie opony na to naciagales ?

24 mar 2014, 13:42

Auto:: Prelude ba4
silnik: a5
uff już myślałem ze jestem jakiś inny i tylko mi ta fela jakoś nie siada....może biały rotor jak w tamtej coś zmieni

24 mar 2014, 17:29

Auto:: FK2 BA4
silnik: K20C1 B20A9
Piękne felgi .Tylko nie pasują do hondy, a do schmelzwagena ...

24 mar 2014, 17:38
Aktywny Zlotowicz

Auto:: BMW
silnik: 2.5
pomimo wielu już grubych projektów stęsowych i nie tylko nadal mamy generalizacje "z założenia" ze coś do czegoś nie pasuje :P

no co kto lubi, ale moim zdaniem mineły już czasy że każda honda miała 5ramienne felgi w kolorze takata green.....idziemy na przód , świat , ten tuningowy też, się zmienia ;)

24 mar 2014, 18:08

Auto:: Prelude III B20A9
Białe zdecydowanie mi się już znudziły i napewno nie wróci ten kolor na auto przez najbliższy sezon albo w ogóle. Opony są 195/40R17. Tak jak Wojo napisał teraz jest stęs i takie było założenie, teraz jeszcze będą poprawione spasy z tyłu i będzie osiągnięty efekt, który chciałem osiągnąć od dawna tylko nie miałem pieniędzy, a później nie mogłem trafić odpowiedniej rolki. Szanuje was za to, że spokojnie wyrażacie konstruktywną krytykę, a nie jak na PTP odrazu pojazdy, dissy i hejty na całego ;) Każdy ma inną wizję Prelki i uważam, że to jest właśnie piękne :) Może na jakimś zlocie część z was zmieni zdanie, po obejrzeniu na żywo ;) Peace ;)

24 mar 2014, 19:26

Auto:: Audi A6
silnik: 2.4
Mega koło,szacun za wizje,Prela jest naprawde dopięta w każdym calu..:D
Nie patrz na hejty..ludziom poprostu dupe ściska :lol:

24 mar 2014, 20:19

Auto:: 'lude
silnik: h22
zawsze znajda sie hejterzy z kompleksami, na to nic nie poradzisz. szacun za wlozona robote. poza tym tak jak napisales kazdy ma inna wizje i robi jak chce bo na tym to polega. dodam tylko ze osobiscie moze bym tego nie zrobil a juz na pewno nie z h seria pod maska ale na zywo robi to na mnie pozytywne wrazenie bo widzialem juz pare takich hond :) oczywiscie jak jest wszystko dobrze spasowane.

24 mar 2014, 20:31
Aktywny Zlotowicz

tu nawet chyba nie chodzi o hejty.....tylko o sposób wyrażania własnej opinii, i nie chodzi mi o nasze forum, chociaż niekiedy to się też tyczy naszego, ale ogólnie. Panuje taka zasada że jeśli mi się coś nie podoba to "to auto zepsułeś bo ja tak uważam i każdy musi się zgodzić i koniec....a kto ma inne zdanie ten jest zjebany." i to mnie osobiscie irytuje, bo nikt do tego auta nie dołożył swojej złotówki a komentuje jakby to była jego własność.
Dla jednych "zepsute" to dla innych szczyt stylu i zajebistości...no ale sa ludzie co tego nie pojmują, jak na przykład na ptp niektórzy "upalacze"...i tego nie zmienimy :)

ja sam z siebie bym nie zrobił stocka, mocno doinwestowanego ze wszystkimi bajerami jakie miała prelka, ale jak widze turbo zadbanego stocka to się jaram, bo wiem że ktoś włozył troche czasu i pieniędzy i to auto wygląda super.

25 mar 2014, 0:41

Auto:: Prelude EX
silnik: B20A5
brakuje zdjęć z boku..., jak dla mnie felga bardziej pasuje do jakiegoś wielkiego sedana np. BMW 7, ponieważ posiada spory prosty parapet, który bardziej pasuje do auta z napędem na tył, a tutaj ja bym widział parapet łamany w kilku miejscach, ale podoba mi się, że schemat został złamany i ma to coś :)

25 mar 2014, 1:18
Aktywny Zlotowicz, Organizator Zlotu 2012

Auto:: Prelude BA4
silnik: B20A9 , J35A1
Na pewno na żywo robi mega wrażenie, zdjęcia maja to do siebie ze raz auto wygląda gorzej a raz lepiej. Czytałem właśnie komentarze na PTP, jakas masakra. To jest takie zachowanie się w grupie, jeden wyjadacz zaczyna szczekać to zaraz reszta staje się odwazniejsza i nie patrzy na język. Przecież idzie napisać ładnie ze coś się nam nie podoba. Macieju masz swoja wizje i tego się trzymaj, jak mówiłem koło na żywo na pewno niszczy system. A tych białych i tak Ci nie wybacze :P

25 mar 2014, 1:28
Aktywny Zlotowicz

Auto:: prelude 1, forester SJ XT, lexus ct 200h
silnik: 2.0 DIT, 5ZR
Ale parapet! Prela wygląda kozacko. Ale nikt mi nie wmówi, że da się na takich kołach jeździć na co dzień. Do weekendowego turlania jak najbardziej. :-) Szacun. :-)

25 mar 2014, 9:03
Aktywny Zlotowicz

drajwer napisał(a):
Ale nikt mi nie wmówi, że da się na takich kołach jeździć na co dzień.

nikt chyba nie zamierza :P bo to nieraz jazdą bym nie nazwał :P

drajwer napisał(a):
Do weekendowego turlania jak najbardziej. :-)

otóż to, na łikendy jest prela, a o ile dobrze widziałem Maciek ma daily które teraz będzie przechodziło reinkarnację :)

25 mar 2014, 9:07

Auto:: W budowie
silnik: Nie ma!!!
Że tak powiem auto wyje*ane w ch*j ale ja się pytam chlapacze??????????? MA-SA-KRA :torba:

Obrazek
Coco Jambo i do przodu...

25 mar 2014, 13:54

Auto:: Prelude ba4
silnik: a5
wlazłem po 2 latach chyba na PTP i poczytałem troche i masakra....podtrzymuje zdanie że to poronione forum:/

25 mar 2014, 17:23

Auto:: Prelude III B20A9
Mooha moje daily to drift daily :D Przy okazji wstawie jakąś fotkę ;) Owszem przyznaje, że jakbym miał tym jeździć na codzień wszedzie to bym wolał chyba autobusem xD Ale też nie jest tak, że tylko na weekendy bo np. na uczelnie dość często nią smigam, bo droge mam dobrą :P Dzięki za pozytywne komenty :) Glina tak jak mówie te białe już byly tyle razy spawane i tak zmasakrowane, że nie poleciłbym nikomu znajomemu ;)

25 mar 2014, 18:41
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 349 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Następna strona