Mooha ja cie prosze... jaki kombojski kapelusz i colt.... z biala opaska ze sloncem na czole i kataną to byłoby coś a tak to lipa... jakos mi to nie pasuje to do twojej hondy bo ona nawet usdm-em nie jest, no chyba ze Hemi tam masz pod maską. Co do fotek to jak najwiecej dżapońskich detali a nie hamerykanskich. Ja bym fotke pierdyknał pod muzeum sztuki japonskiej kolo grunwaldzkiego a nie w jakiejs kowbojskiej wiosce... sorki ale mi sie nie podobie... Moze fajny pomysł na sesje ale zjebany duch Hondy.... Sorki ale sie uniosłem... masz nietuzinkowy bolid z sercem robiony i kosztami nie małymi, nie daj sie zaszufladkowac w jebanej komercji gdzie miejce szmelcwagenów i innych auditaków... Mozesz dac mi w ryj i sie obrazic za moje słowa ale ja mówie to co mysle... ale przejscie od porzadnego rocka z poteznym uderzeniem do popa dla tłumów podobnie na mnie dzała...
widzisz róznice? wiesz o czym mówie? te klimaty powinienes kultywowac
10 paź 2013, 13:52
Vivax
Auto:: EX
silnik: Całkiem nowe B20A3 :o
Mały no widze różnice......z dupy moje auto pasuje do japońców a o stylu JDM już nie mówie.....co Ty w moim aucie widzisz jotdeemowego? bo ja widzę.....NIC. Jest pod niemcy to auto robione i będzie dalej, nie będę robił jak 3/4 polskich hondziarzy pseudo jdm'ów bo mało kto z nich ma wogóle pojęcie o tym stylu. JDM to nie koła pomalowane w takata green i pasy szelkowe.
Sory ale nie
a listewka minimalnie odstaje, ale faktem jest że fota tez trochę wygła dach
W japonii coś w pewnym momencie poszło nie tak. Zaczeli oszpecac te samochody bodykitami i koncowkami wydechu z dupy. Tam juz nie ma czego nasladowac Mały. Lata świetlności Japonii minęły. Oczywiscie zostaly jeszcze fajne wozy w starym stylu, jak np Datsuny, ale idzie to tam w złym kierunku. Ale nie ma sie co dziwić, wszyscy zaczeli nasladowac slepo JDM style to musieli wymyslec cos innego I chyba im sie udalo bo w europie nikt tak swojego auta nie oszpeci.
A mucha idzie caly czas w jednym dobrym kierunku. Aczkolwiek doszedl do progu ktory ciezko bedzie przeskoczyc. Bo niby co tam mozna jeszcze zrobic oprocz ulepszenia motoru
chyba nie wszyscy zrozumieli moja wypowiedz... Auto jest mega i to nie podlega dyskusji tylko sesja kombojska mi nie pasowała pod kwitnacą wisnią albo w takim plenerze była by miazga fota tak skracajac... http://www.pbase.com/image/61118636
13 paź 2013, 18:18
mooha
Aktywny Zlotowicz
Auto:: BMW
silnik: 2.5
Mooszka, gratki, jak dokonczymy swapa w mojej, zrobie malowanie to za jakies 3 lata wprowadzisz mnie na salony? hehe, a tak powaznie to ponowie pytanie co z tym airem ??????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości