Za tym stwierdzeniem, bo mniemam, że dotyczyło mnie chociaż było w innym podobnym wątku. Wykręciłem numer na 0700 do jasnowidza i polecił mi sprawdzić dokładnie włączniki szyb, powiedział żeby szczególną uwagę zwrócić na podnośnik szyby kierowcy bo skoro ona nie działa więc na tym trzeba się skupić, w promocji podał mi jeszcze liczby na najbliższe losowanie totka i tak się rozpędził, że podał też datę końca świata.
A tak na poważnie gdyby to kogoś interesowało miałem dzisiaj trochę wolnego czasu rozebrałem wszystko, pogrzebałem no i wyszła prozaiczna sprawa u mnie mocno zaśniedziały styki w przełączniku szyby kierowcy, szczególnie ten od podnoszenia, nie styka, nie łaczył i dlatego nie podawał sygnału na silnik podnośnika. Mój jest mocno zużyty więc albo będę musiał go reanimować albo wymienię na nowy (w sensie inny) jeżeli będzie w dobrym stanie i przystępnej cenie.Więc na przyszłość gdyby ktoś miał podobny problem proponuję zacząć od włącznika, rozebrać na części pierwsze i popatrzeć, u mnie pomogło.