Apropo ludzi na mieście to łamie karki strasznie xD Naprawdę w porównaniu z tym co było to 2x tyle osób zwraca uwagę Ogólnie poczekajcie też na lepszą sesje, bo to foto nie oddaje za dobrze całokształtu Wrzuciłem to tylko poglądowo
Coilovery są z Civika Z silnikiem nic nie będzie raczej modzone, bo uważam że w tym aucie to zwyczajnie nie ma sensu Spas jest naprawdę na żywo lepszy niż na foto, jednakże docelowo z tyłu będzie powiększony negat i troszkę dystansu wtedy Przodu raczej nie będę ruszał
Pytaj Williamsa od Accorda, bo on je kupował Ja za nie dałem 2250. Jest i sesja Najbliższe plany to pomalowanie na nowo na czarny połysk listew wokół szyb, większy negat i dystans z tyłu, może urwać jeszcze troszkę w dół Potem detailing i auto gotowe na sezon Foty robione przez moją kochaną dziewczyne 8)
Według mojej skromnej opinii, ten parapet tu w ogóle nie pasuje. Poprzednia felga była o niebo lepsza. Może na żywo prezentuje się lepiej.
X2
Na porzedniej feli był pazur a teraz juz nie. Nie wiem czy to nie przez ciemny srodek tej nowej feli. Moze jakby był biały to inaczej by to wygladało. Na starych felach to była najfajniejsza czerwona prelka a teraz Macieq ODDAJ FARTUCHA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość