na jałowym na takie zblizone do v8 jak to Pawel napisał, a ja wiem troche wieciej basu ma niz ta meganka, full przelot bez tlumików, ale w przyszlym tyg dodam koncowy sie pochwale póżniej bo jest za głosno, tzw był koncowy cały czas ale do kitu, wiec czeka na nówke, a musiałem u pamietnic ten dzwiek
Dobry wybór, znam te tłumiki, super wykonanie, ciężkie - konkretne wypełnieniu, a blacha to nie papier. Na rurach 2,25 cala tłumią b fajnie, 2,5 cala już nie tak dobrze...
Tłumik doszedl w ekspresowym tempie od http://rpmotorsport.pl/tlumik-owalny-magnaflow-57mm-11225-p-31725.html Pozdrawiam, świetnie się dogaduje z chłopakami pracującymi tam , co do wydechu wycisza nie samowice jak slychać na poprzednim filmiku(wkórtce na Magnaflow), wykonanie naprawde na najwyższym poziomie, dzwięk teraz czysto Hondowski z fajnym pomrukiem, i oczywiście sam tłumik mały wresczcie nic nie wystaje na 100m. Jestem w pełni zadowolony i polecam Magnaflowa jakby ktoś miał wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość