Jest jakim jest mikrofonem, wiekszości pewnie do gustu nie przypadnie skutecznie wyciszył orginaly dżwiek ale został Hondowski coś tam pomrukuje na jałowym a tak brzmi jak zwykła honda. Zobaczmy jak będzie to na B20A1 brzmieć ale to wkrótce
Problem jest taki ze mialem mala stłuczke i trzeba pas zmienic a to była jedyna opcja, a po 2 bardziej tyl z ba2 mi sie podoba. Wiem wiem trzeba bylo kupic ba2 wtedy o takich cudach sie nie marzyło.
No pisz pisz co potrzebujesz. W zeszłym tygodniu wywaliłem na złom trzy przednie błotniki od II gen, pompę wspomagania, serwo, wahacz tyny i dwa amorki. Coraz mniej tego mam. Pewnie w przyszłym roku pozbędę się już wszystkiego.
blotniki to bym bral w ciemno deficytowy towar.. w teorii wszytsko mam, 2 piwnicy taili leza i czekaja, wiekszość okaże się przy zabawie.. to napewno będe pytał. Zderzak z ba2 by się przydal bo moj z ba2 ktory mam jest pekniety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość