Za duzo to bedzie jak korby wyjda bokiem a ile dmuchnie to sie okaze.
Ciezko jest zmiescic sie pod maska, musze dorobic dluzsza oske aby przesunac kompresor, ogolnie jest ciasno ze wszystkim, klime musze zdemontowac nie mieszcze sie z rurami
Ja ma inne podejście do mojej Hondy, zaczynalem od Aerodecka CA5 EX 116 KM pierwsza moja bryka tak mi zryla beret że przez następne kilkanaście lat szukałem ponownie takiej euforii jaka dala mi ta pierwasza Honda byly jeszcze trzy nastepne Hondy i nie miały tego czegoś a Pralka ma ale brakuje jej tego pazura tej kropki nad i dla tego wrzucam kompresor po mimo tylu nieudogodnoen i braku sensu bo lepiej by bylo to i tamto to ja zrobię po swojemu jak zawsze i uzyskam to co chcę czyli Pazura w mojej Pralce a ze klimy nie będzie to mam to w dupe !!!
No i fajnie. Bedzie kolejny ciekawy projekt i tylko cieszyc sie jak Ci sie uda. Jesli ktos ma zapal i fundusze to tylko mozna popierac. Po prostu przyjelo sie i ja tez jestem tego zdania ze albo piescisz klasyka jaki jest bo jego mozliwosci sa ograniczone albo wsadzasz nowa jednostke i na niej budujesz moc. To zwykla kalkulacja wkladu finansowego i trwalosci. Jezeli ponad to uwazasz ze i tak to dobry pomysl bo zrobisz cos niebanalnego to trzymam kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość