bedzie rozpierdol na maxa, tylko zadbaj o "ratowe" detale (pisze w cudzysłowiu bo słoma tu nie będzie pasować, ale rost maska + zgniła zieleń, mimo że wiele razy widziane, robi robote).
I nie kazda prela musi byc czarna lub biała...i mieć H22 bo b20a9 to gówno i nie jedzie.....i żeby nie było no ofens do nikogo....powaznie
Good job!!!
x2 Żydek nie przejmuj się rób swoje
_________________ PRACOWNIA TAPICERKI SAMOCHODOWEJ -CZĘŚĆI DO P3G Dla forumowiczów zniżka !!! tel:503789900
Ja widziałem już 2 odsłony Żydkowej pralki i chętnie zobacze trzecią Poprzednio zrobił to zacnie, więc teraz też jej nie skrzywdzi a to może być prawdziwy szatan armagiedon
_________________ Masz coś zrobić? zleć to komuś Chcesz porządnie? zrób to sam
Mooha nie pisałem o macie tylko o zielonym macie, bo nie przepadam za tym kolorkiem Również czekam na efekty, napewno połamie stereotypy, a to się szanuje
z racji tego, że nudy na forum pozwoliłem sobie odświeżyć galerię i przypomnieć małą fotorelacją jakie ciężkie losy przeszła ze mną moja Preluda zwana Lady P.
zaczynamy...
Piękna stockowa Preluda
Doszły alu 15" i tak oczekiwała na pomalowanie
nawet z gazetami jest szauu!
zaraz po malowaniu + przymiarka ledów
była wizja więc tak też się uczyniło
nowe koła Brock Car Fashion 15" i kolejna wariacja kolorystyczna
w między czasie doszedł wydech, dokładka przedniego zderzaka, kierownica, ori skórzana kanapa specjalnie dla mojego Wilka ( dzięki Młody Rychu ) i jakieś tam pierdoły.
różowe koła zostały zastąpione 17" bodajże firmy Arbet.
oczywiście nie byłbym sobą i po niedługim czasie felgi zostały pomalowane a auto z -4 cm zostało obniżone na - nie wiem ile doszły elektryczne poliftowe lustra ( dzięki Plewis )
długo taki stan nie miał racji bytu i znów zmiana felg, obniżanie, malowanie maski, luster i doszła boczna listwa która zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach ( dzięki Drajwer )
a teraz jest tak
taki żarcik oczywiście ale doceńcie mój talent artystyczny także coś się działo przez ten czas i na pewno dziać się jeszcze będzie pozdro evrybody Pan ŻyDeK
Ostatnio edytowano 04 paź 2013, 14:25 przez Pan ŻyDeK, łącznie edytowano 4 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość